Windows Mail (Inbyggda Mail klienten I Windows).
Obs! Denna guide är skriven efter Windows 10 Mail/E-post programmet.
Windows 8/8.1 Mail lär gå att följa med i men är inte identiskt.

1)

Starta Windows Mail, denna brukar finnas direkt under Start menyn. Om inte kan man skriva ”e-post” med Start menyn uppe för att få fram den.

Windows Mail1Windows Mail2

2)

I Vänstra menyn trycker du ”Konton” , sedan öppnas en meny på högra sidan. Där trycker du sedan ”Lägg till Konto” se bilder nedan

Windows Mail3Windows Mail4

3)

Här öppnas ett nytt fönster med olika mailkonto alternativ.
Skrolla ner till det nedersta alternativet under ”Annat Konto”. Välj ”Avancerad Installation”

Windows Mail5

4)

Fyll sedan i uppgifterna du fått. Efter det trycker du ”Logga in” se bild nedan för hur det ska se ut.

Windows Mail6

Tryck sedan ”Klar” , och allt ska vara färdigt.

Det är bara att börja använda mailen.
Windows Mail7