Om Surfia

Din internetleverantör

Surfia är en internet- och bredbandsleverantör som startades och drivs fortsatt i Laholm. Vi erbjuder bredband och IP-telefoni till både privatpersoner och företag genom olika stadsnät runt om i Halland. För oss är det självklart att jobba med sådant vi tycker är viktigt. Vi inriktar oss på Grön IT med en strävan att bli det mest miljövänliga IT-företaget. Vi använder servrar och serverhallar som drivs och kyls med energi från förnybara källor vilket ligger i linje med vårt miljöengagemang.

Vilka vi är

Tänk på Surfia som din livslånga guide till bättre anslutning och kommunikation. Vi finns alltid när du behöver oss och hjälper till med alla problem som kan röra telefoni och bredband.

Vad vi gör

Vi tillhandahåller tjänster för kommunikation och internetanslutning lokalt till våra kunder. Vi håller oss ständigt uppdaterade med senaste tekniken och erbjuder möjligheter till uppgraderingar.

Hur vi gör det

Vår prioritet är att ha kunden i fokus och säkerställa högsta kvalitet. Vi lyssnar alltid efter kundens behov och levererar bästa service.

Om oss

Mer än telefoni & bredband

Vi är mer än bara en leverantör - vi är en vision, ett engagemang och en kraft att göra skillnad. Vi på Surfia strävar efter att erbjuda inte bara exceptionella tjänster utan också en hållbar och meningsfull påverkan på den värld vi lever i.

Vår passion för IT och telefoni har drivit oss att skapa innovativa lösningar och möjliggöra anslutning i en digital värld. Vi strävar inte bara efter att vara en ledande aktör inom branschen utan vi tar vårt ansvar för miljöpåverkan på största allvar.

Med fokus på hållbarhet, innovation och kundnöjdhet strävar vi efter att gå bortom förväntningarna och skapa lånvariga relationer med våra kunder.